Kérjük engedélyezze a javascript használatát!

Irodakertészet

A zárt belső terekben dolgozók számos negatív hatásnak vannak kitéve. Bármilyen ergonomikus is a munkahelyi környezetünk, a szabad levegő hiánya, a monotónia, a mesterséges környezet minden nap kihívást jelent számunkra.

Meg vagyunk győződve, hogy minden ember megérdemli, hogy Zöld Irodában dolgozzon, és hogy a természet ne csak a számítógép képernyővédőjén jelenjen meg, hanem professzionálisan megtervezett, kivitelezett és karbantartott élő növények vegyenek körül, amelyek segítenek megőrizni pozitív hangulatunkat, munkakedvünket és egészségünket.

A "vertikális zöldfalak" technológia berobbant az európai építészetbe. Ez a rendkívül látványos környezetépítészeti megoldás kiemelkedő exkluzivitást, valódi egyediséget kölcsönöz az épületnek. Egyaránt alkalmas külső homlokzatok és belső falfelületek borítására. Munkatársunk évek óta foglalkozik zöldfalak tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával. Ezek a lélegző zöld térfalak minden helyiség fókuszpontjává válnak és osztatlan közkedveltségnek örvendenek. 

Irodakertészeti szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!