Kérjük engedélyezze a javascript használatát!

Bemutatkozás

Az Agropoint Garden Kft. Jármi községben kezdte meg tevékenységét Agropoint Gazdabolt néven, mint egyéni vállalkozás. 2019-ben alakultunk át Kft-vé. 
A cég megalapítása egy család közös elgondolása alapján valósult meg. Az Agropoint Gardennél dolgozók szakirányú képzettsége és sok éves tapasztalata biztosítja a naprakész információkat a növényvédelemtől, a tápanyaggazdálkodáson át egészen a kerttervezés-kertépítésig. Célunk, hogy a kiváló termékek és szolgáltatások értékesítése mellett, olyan maximális kiszolgálást nyújtsunk, ami minden partnerünket megillet.

Ezért a kiszolgálásunkra/szolgáltatásainkra 100%-os garanciát vállalunk. 

Termékeink
Termékeink széles skálán mozognak, elsősorban azért, hogy a vásárlók a mezőgazdasághoz/kertépítéshez kapcsolódóan egy helyen tudjanak információt kérni, valamint a szükséges termékeket is beszerezni. Kis és nagy tételben egyaránt értékesítünk növényvédő szereket, szerves- és műtrágyákat, írtószereket, vetőmagvakat (kerti és szántóföldi), virágföldeket, földkeverékeket, dísznövényeket, gyümölcstermőket, tüzelőanyagokat (pellet, brikett), kertészeti eszközöket. A "Termékeink" kategóriában a teljes palettát megtekinthetik. Mivel mi nem webáruházként működünk, ezért a feltöltött termékek csak bemutatkozó jelleggel bírnak és a készletünk csak egy részét fedik le. Áraink nem érhetők el online felületen, hisz nagyobb mennyiség esetén egyedi árat adunk vevőinknek. Árajánlatot kérhet az adott terméknél az "Ajánlatkérés" gombra kattintva. Folyamatosan figyeljük az ajánlatkéréseket, ezért a gyors választ garantáljuk.  

Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink is a fő tevékenységi körünkhöz kapcsolódnak. A Kerttervezést-Kertépítést, a Park- és Kertfenntartást, valamint az Irodakertészeti munkákat több éves tapasztalattal rendelkező kertészmérnök/okleveles díszkertész végzi csapatával. Bővebb információ a "Szolgáltatásaink" menüpont alatt található. 

Elérhetőség
Üzletünk megtalálható Jármiban a Széchenyi utca 42. szám alatt. Mátészalkától 5 km-re, Nyíregyháza irányába. 

Kapcsolat
A "Kapcsolat" menüpontban fénykép alapján kiválaszthatja, hogy kitől szeretne bővebb információt kapni akár termékeinkről akár szolgáltatásainkról legyen szó. Mindenki szeretettel áll az Ön rendelkezésére!